Οριστικός πίνακας Επιτυχόντων, Επιλαχόντων και Απορριπτέων της Πράξης 5035159

Αναρτήθηκε ο Οριστικός Πίνακας Επιτυχόντων, Επιλαχόντων, Απορριπτέων της 2ης Πρόσκλησης Επιλογής Ωφελούμενων της Πράξης 5035159 «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων για την απόκτηση νέων γνώσεων δεξιοτήτων και ικανοτήτων βάσει διάγνωσης αναγκών» της ‘Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στεγνοκαθαριστηρίων Ταπητοκαθαριστηρίων Πλυντηρίων Σιδερωτηρίων – Βαφείων και συναφών επαγγελμάτων (ΠΟΣΤΠΣΒΕ)

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ: 110.cleaningfed.gr

Μεταφορτώστε τον πίνακα εδώ: ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΟΣΤΠΣΒΕ

2η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΝΩΣΕΩΝ στο πλαίσιο της ΠΡΑΞΗΣ (mis 5035159)

«Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων για την απόκτηση νέων γνώσεων δεξιοτήτων και ικανοτήτων βάσει διάγνωσης αναγκών»

Αντικείμενο της Πράξης είναι η επαγγελματική κατάρτιση και πιστοποίηση 1.275 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα όλων των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας, για την απόκτηση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων (σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024) που θα ενισχύσουν ουσιωδώς τη δυνατότητα για την απασχόλησή τους, την προοπτική βελτίωσης των όρων απασχόλησής τους και την επαγγελματική τους κινητικότητα για την εξασφάλιση των προσφορότερων εργασιακών όρων και την προσαρμογή τους στις αλλαγές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Διαβάστε περισσότερα, εδώ:

Αγγελία πώλησης | Εξοπλισμός στεγνοκαθαριστηρίου Βέροια

Πωλείται ο παρακάτω εξοπλισμός :

 1. Μηχανή στεγνού καθαρισμού ρούχων, μάρκας Suprema του 2008, 10 κιλών ,με 3 δεξαμενές και 2 φίλτρα, τιμή: 8.500 ευρώ.
 2. Κούκλα σιδερώματος με αυτόνομο λέβητα του 2008 τιμή: 500 ευρώ.
 3. Σακουλοποιός τιμή: 150 ευρώ

Πληροφορίες για την πώληση εξοπλισμού καθαριστηρίου ρούχων. Αντωνίου Σωτήρης, Βέροια τηλ : 6978749384

Φωτογραφίες από εξοπλισμό στεγνοκαθαριστηρίου στην Βέροια

Αγγελία πώλησης | Εξοπλισμός στεγνοκαθαριστηρίου στη Νίκαια

Πωλούνται μηχανήματα στεγνοκαθαριστηρίου λόγω συνταξιοδότησης.

Πωλούνται τα εξής :

 1. Μηχάνημα στεγνού καθαρισμού UNION L735 (ΙΤΑΛΙΑΣ) 15 KGS ΜΕ 3 δεξαμενές κλειστού κυκλώματοςμε πύργο ενεργού άνθρακα (έτος αγοράς 2001)
 2. Πρέσα Pantex με ηλεκτρικό καζάνι και vacuum.
 3. Σουρώστρα 15 κιλών
 4. Πλυντήριο βαρέλα15 κιλώνσε πολύ καλή κατάσταση.

Όλα σε λειτουργία, με δυνατότητα δοκιμής. Περιοχή Νίκαια πειραιάς. Όλα μαζί δίνονται 6500 ευρώ. Μεμονομένα σε άλλη τιμή.

Περισσότερες πληροφορίες στο 6945822610 Κ.ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΜΑΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Φωτογραφίες – Εξοπλισμός στεγνοκαθαριστηρίου στη Νίκαια

Αγγελία Πώλησης | Εξοπλισμός στεγνοκαθαριστηρίου στις Σέρρες

Επιχείρηση στεγνοαθαριστηρίου στις Σέρρες κλείνει και πουλάει όλον τον εξοπλισμό της. Πλυντήριο, σιδερωτήριο, πρέσσα ατμού, κούκλα, μηχανή στεγνού καθαρισμού κλπ. Όλα μαζί πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας, 6000 ευρώ. Για λεπτομέρειες επικοινωνήστε με την κα Χαρτώνα Ελισάβετ στο 6906942121.

Φωτογραφίες εξοπλισμού στεγνοκαθαριστηρίου (Σέρρες) που πωλείται

Αγγελία πώλησης μηχανήματος πλυντηρίου χαλιών

Πωλείται αυτόματο πλυντήριο χαλιών ΙΝΟΧ 4 μέτρων CATINET. Με 3 κεφαλέςπλυσίματος, με 18 περιστροφικές βούρτσες, με αυτό,ατο ξέβγαλμαμε 10 μπεκπιέσεως 10 bar, βούρτσα χτενίσματος μετά το ξέβγαλμακαι αυτόματο σύστημα τυλίγματος πριν την είσοδο στο φυγοκεντρικό. Πλήρως αυτοματοποιημένο με Inverter και PLC. Διαθέτει αντλία ανακύκλωσηςγια πρόπλυση. Πωλείται λόγω ανανέωσης εξοπλισμούεπιχείρησης, σε άριστη κατάσταση. Θα παραδοθεί με Service. Διαθέτει καονούριους ιμάντες, καινούρια INVERTER, καινούρια αντλία νερού, καινούρια αντλία ανακύκλωσης.

Υπεύθυνος αγγελίας: Μελισσάρης Σωτήρης
Τηλέφωνο: 6972223222

Φωτογραφίες μηχανήματος πλυντηρίου χαλιών

Δελτίο Τύπου για την CleanExpo 2023

Η κλαδική έκθεση CLEAN EXPO είναι προ των πυλών η οποία θα λάβει χώρα από 10 έως 12 Φεβρουαρίου 2023, στο Εκθεσιακό Περιστερίου.

Οι μέχρι τώρα διαθέσιμοι χώροι έχουν σχεδόν καλυφθεί με την συμμετοχή σημαντικών εταιριών του κλάδου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΚΘΕΤΩΝ


Η Πρόσκληση Εισόδου για την CLEAN EXPO είναι διάθεσιμη στην ιστοσελίδα της έκθεσης. 
Η ανταπόκριση και οι εγγραφές των επαγγελματιών επισκεπτών είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική.

Η διαφημιστική προβολή στον έντυπο, ηλεκτρονικό τύπο και στα Social Media έχει ξεκινήσει.
Η προβολή της έκθεσης  θα ενταθεί τον Ιανουάριο τόσο στο διαδίκτυο όσο και και με την αποστολή 51.484 ηλεκτρονικών προσκλήσεων από την Διοργάνωση.

Αναλυτικά:

 • 42.500 σε Ελληνικά Ξενοδοχεία και Καταλύματα
 • 3.950 σε Κυπριακές Επιχειρήσεις HO.RE.CA.
 • 2.057 σε ταπητοκαθαριστήρια, στεγνοκαθαριστήρια, εταιρίες καθαρισμού & Facility Management
 • 497 σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης
 • 1.100 σε ταπητοκαθαριστήρια, στεγνοκαθαριστήρια από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Στεγνοκαθαριστηρίων, Ταπητοκαθαριστηρίων, Πλυντηρίων, Σιδερωτηρίων, Βαφείων και συναφών επαγγελμάτων
 • 1.380 σε επιχειρήσεις απολύμανσης από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Απεντομώσεων Μυοκτονιών Ελλάδος

Όπως έχουμε ανακοινώσει, παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί και το CLEANING INNOVATION FORUM με ημερίδες, σεμινάρια και παρουσιάσεις που θεματικά θα αγγίξουν κυρίως τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες του ευρύτερου κλάδου.

Η ατζέντα του FORUM θα ανακοινωθεί τέλη Ιανουαρίου.

Η διοργάνωση οικοδομώντας σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους φορείς και τις εταιρίες του χώρου, υλοποιεί βήμα-βήμα το οργανωτικό πλαίσιο για ένα event αντάξιο της δυναμικής του ευρύτερου κλάδου του επαγγελματικού καθαρισμού, της απολύμανσης, της υγιεινής & εξυγίανσης περιβάλλοντος.

© 2022 cleanexpo.eu   All rights reserved
www.cleanexpo.eu / contact@cleanexpo.eu

Επιμέλεια άρθρου: Σκλήρης Γιώργος

Δωρεάν διαδικτυακό πρόγραμμα (e-Learning) Greening Drycleaning

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για το νέο διαδικτυακό πρόγραμμα (e-learning) #GreeningDryCleaning.

Το πρόγραμμα εξετάζει επίκαιρα θέματα σχετικά με τη μείωση ή και την αντικατάσταση των πλαστικών μίας χρήσης στον κλάδο των στεγνοκαθαριστηρίων και των συναφών επαγγελμάτων. Συμβάλει στη βελτίωση του τομέα προς μια κατεύθυνση περισσότερο φιλική προς το περιβάλλον. Παρουσιάζει νέες δυνατότητες και καλές πρακτικές, καθώς και ζητήματα εναρμόνισης με τις ευρωπαϊκές οδηγίες.

Το Δωρεάν διαδικτυακό πρόγραμμα (e-Learning) Greening Drycleaning θα τρέχει από τις 30 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 9 Φεβρουαρίου 2023.

Χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο στο πλαίσιο του έργου «Δράση μείωσης των πλαστικών μιας χρήσης στα ελληνικά στεγνοκαθαριστήρια #GreeningDryCleaning» και προσφέρεται δωρεάν. Το έργο υποστηρίζεται από τη Διεθνή Οργάνωση Βιοπολιτικής και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Στεγνοκαθαριστηρίων, Ταπητοκαθαριστηρίων, Πλυντηρίων, Σιδερωτηρίων, Βαφείων και συναφών επαγγελμάτων.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στον σύνδεσμο elearning.biopolitics.gr

Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και την εξέλιξή του https://greeningdrycleaning.gr/

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Δράση μείωσης των πλαστικών μιας χρήσης στα ελληνικά στεγνοκαθαριστήρια #GreeningDryCleaning – Φυσικό περιβάλλον & καινοτόμες δράσεις 2020» και χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο.

Επιμέλεια άρθρου: Σκλήρης Γεώργιος

CLEAN EXPO 2023 | Ανάγκες, σχεδιασμός & εκθέτες

Η ανάγκες και ο σχεδιασμός της

Η επαναδραστηριοποίηση της κλαδικής έκθεσης καθαρισμού ήταν για πολλά χρόνια στο μυαλό της διοίκησης της Ομοσπονδίας μας. Μετά από μερικά χρόνια εσωτερικών διεργασιών και αντιμετώπισης των παλιών οκονομικών προβλημάτων μας, μπορέσαμε να δούμε τις ανάγκες του κλάδου μας κατάματα και να κινηθούμε οργανωμένα προς μία κατεύθυνση ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα.

Το όραμά μας είναι να παραδώσουμε στους επόμενους έναν κλάδο καλύτερο, πιο εύρωστο και πιο εκπαιδευμένο από αυτόν που παραλάβαμε. Η ανταπόκριση των συναδέλφων, αλλά και των προμηθευτών μας, είναι σημαντική! Βέβαια εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και γιαυτό πάντα θα ζητάμε περισσότερη στήριξη και περισσότερη συμμετοχή! Θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι και με μεγαλύτερη ζέση να στηρίξουμε το επόμενο βήμα μας. Την κλαδική μας έκθεση!

Η συνεργασία με την εταιρεία διοργάνωσης, αγγίζει τα όρια του ιδανικού. Όλοι μαζί θα κινηθούμε μεθοδικά και τελικά θα μπορέσουμε να στήσουμε μία έκθεση που έλειπε από τον ελλαδικό χώρο. Μία έκθεση που φιλοδοξεί να παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις του κλάδου μας, εγχώρια αλλά σταδιακά και στον βαλκανικό χώρο.

Οι αλλαγές που γίνονται στον επαγγελματικό καθαρισμό είναι ραγδαίες, οι καινοτομίες που προστίθενται στο οπλοστάσιο του επαγγελματία καθαριστή είναι αξιοσημείωτες. Το σταθερό ραντεβού που πλέον θα φροντίσουμε να δίνουμε από εδώ και πέρα, θα μας βοηθάει να μαθαίνουμε τι συμβαίνει στον κόσμο του επαγγελματικού καθαρισμού, συντομότερα και συγκεντρωμένα σε έναν χώρο.

Μία απο τις καινοτομίες που θα έχει αυτή η έκθεση είναι το Cleaning Innovation Forum 2023. Βέβαια για αυτό θα δοθούν πληροφορίες, αναλυτικότερες αργότερα. Όταν σιγά σιγά θα στήνεται το πρόγραμμά του και θα μπορούμε να κάνουμε τις απαραίτητες ανακοινώσεις.

Οι Εκθέτες της CLEAN EXPO 2023

Οι περισσότεροι προμηθευτές που μας στηρίζουν μέχρι τώρα, σε όλα τα βήματά μας, είναι από την αρχή κοντά και σε αυτή την κίνησή μας. Είδαν με ενδιαφέρον και ανυπομονησία το εγχείρημα και εξαρχής έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, ξεχωριστά τον καθένα από αυτούς!

Οι εκθέτες που συμμετέχουν στην CLEAN EXPO 2023 είναι:

 • Hanta Systems – Σχεδιασμός & κατασκευή μηχανημάτων ταπητοκαθαριστηρίων
 • Makita Hellas – Κατασκευή & εμπορία μηχανημάτων καθαρισμού
 • e-Cleaning – εφαρμογή για υπηρεσίες καθαρισμού
 • Holchem Chemicals – Παραγωγή χημικών & καθαριστικών
 • Vellis ΑΒΕΕ – Παραγωγή και εμπορία προϊόντων καθαρισμού
 • BLP CONNEXION WAY – Μηχανήματα & υλικά σήμανσης καθαριστηρίων
 • CLEAN TOOLS – Προϊόντα & μηχανήμτα καθαρισμού
 • EUROCHEM A.E. – Πραγωγή χημικών & καθαριστικών για ταπητοκαθαριστήρια
 • ΠΛΑΣΤΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ – Βιοτεχνία πλαστικών & ειδών συσκευασίας
 • FLEET SIMPLE – Υπηρεσίες τηλεματικής και εντοπισμού οχημάτων
 • CLEANUP – Εισαγωγή & εμπορία μηχανημάτων καθαρισμού
 • TARAX – Εισαγωγή & εμπορία χημικών και μηχανημάτων καθαριστηρίων
 • ΠΕΚΑΜ – Εισαγωγή & εμπορία χημικών και μηχανημάτων καθαρισμού
 • DIARCO CHEM – Πραγωγή χημικών & καθαριστικών για ταπητοκαθαριστήρια
 • ULTRA CLEAN – Κατσκευή πρόγραμμάτων διαχείρισης καθαριστηρίων
 • BONASTRE SYSTEM (Ισπανία)- Κατασκευή υλικών για τον καθαρισμό και το γυάλισμα σκληρών επιφανειών
 • PureAirLab – Συστήματα καθαρισμού αέρα
 • ΒΙΟΕΔΑΦΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΗ – Υλικά για καθαρισμό & απολύμανση
 • CPT – Εισαγωγή & εμπορία χημικών και μηχανημάτων καθαρισμού
 • CALESMA – MARTIN HELLAS – Αρωματισμός χώρων & εντομοαπωθητικά
 • SUCCESSKEYSgr – Συμβουλευτικές & εκπαιδευτικές υπηρεσίες

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η παραπάνω λίστα είναι δυναμική και θα προστίθενται συνεχώς οι νέοι εκθέτες που οριστικοποιούν την θέση τους, στην έκθεση.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλες τις παραπάνω εταιρείες!

Ευελπιστούμε να συνδιοργανώσουμε μία έκθεση που θα αφήσει το στίγμα της και θα γίνει για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου ένα σταθερό, ευχάριστο και προσοδοφόρο ραντεβού. Ένα ακόμη όπλο ανάπτυξης του κλάδου μας.

Επιμέλεια άρθρου: Σκλήρης Γεώργιος