Η εταιρεία μας, Blp Connexion βρίσκεται στην αγορά των barcode printers τα τελευταία 20 χρόνια. Διαθέτουμε ευρεία γκάμα από Μηχανήματα & Υλικά σήμανσης καθαριστηρίων.

 

Αγαπητέ επαγγελματία,

Η εταιρεία μας, Blp Connexion, ειδικεύεται στα πιο σύγχρονα σε προδιαγραφές μηχανήματα σήμανσης χαλιών ειδικούς εκτυπωτές και τα αναλώσιμα υλικά τους, για να εκτυπώνετε μόνοι σας τα υλικά σήμανσης όπως υφάσματα μαρκαρίσματος, περφορέ σε διάφορες διαστάσεις ( 35/40/50mm X 200M ) και με όποιο black mark σας εξυπηρετεί.

Διαθέτουμε μελανοταινίες για όλους τους τύπους εκτυπωτών σε διάφορες διαστάσεις και χρώματα ( RESIN μελάνια αντοχής ).

Επίσης, από εμάς μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα αναλώσιμα του επώνυμου οίκου AVERY DENNISON όπως πιστόλι μαρκαρίσματος AVERY DENNISON MARK III, πλαστικές βελόνες ΑVERY DENNISON Nylon / 15mm & 65mm, καθώς και βελόνες για το πιστόλι REGULAR- HEAVY DUTY για μεγαλύτερη αντοχή στην χρήση.

Η Blp Connexion διαθέτει επίσης μηχανισμούς συσκευασίας, όπως ΠΙΣΤΟΛΙ και ΣΑΛΙΓΚΑΡΟ, για την πλέον εύκολη και άνετη τύλιξη των χαλιών.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε πολλά είδη ταινιών συσκευασίας ( διάφανες, θορυβώδεις και αθόρυβες, ΡΡ και PVC διαστάσεων 30/38/48mm X60m.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ένα ενημερωτικό ραντεβού. Εκτός από τις προσιτές τιμές μας, θα γνωρίσετε ανθρώπους συνεργάσιμους, με επαγγελματισμό και εμπειρία στον τομέα τους, που μπορούν να σας προτείνουν λύσεις που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας Blp Connexion

Διεύθυνση : Γέρακα 87, Γέρακας Αττικής Τ.Κ. 15344
Τηλέφωνο : 210-6618462 & 210-6397567  Mobile: 698-6255029
Email: info@blpconnexion.gr

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δείτε την ιστοσελίδα του χορηγού μας