Στις 24/10/2016 δημοσιεύθηκε η πρώτη πιλοτική εκπομπή με θέμα τον επαγγελματικό καθαρισμό. Η εκπομπή δημοσιεύθηκε από το διαδικτυακό κανάλι European Cleaning Television και είχε διάρκεια περίπου 6 λεπτά! Είναι η πρώτη φορά που ο επαγγελματικός καθαρισμός αποκτά το δικό του κανάλι. Το φιλόδοξο αυτό εγχείρημα υπόσχεται ενημέρωση γύρω από όλα τα θέματα που αφορούν στον επαγγελματικό καθαρισμό παγκοσμίως, τις καινοτομίες που συναντώνται σε όλους τους τομείς του καθαρισμού και τις επιχειρήσεις καθαρισμού που ηγούνται στον τομέα τους.

Την πρώτη πιλοτική εκπομπή, μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ, στο επίσημο κανάλι του European Cleaning Television, στο YouTube.

Πρώτο επεισόδιο της εκπομπής με θέμα τον επαγγελματικό καθαρισμό από το European Cleaning Television

Θέματα που απασχόλησαν το 1° επεισόδιο

  • Παραγωγή premium χαρτιού τουαλέτας κατασκευασμένο από γάλα.
  • Η εταιρεία Bunzl επεκτείνεται σε Δανία και Γαλλία.
  • Στο Ηνωμένο Βασίλειο αποφασίστηκε να δωθεί έξτρα χρηματοδότηση στα νοσοκομεία για την αντιμετώπιση των λοιμώξεων από το superbug.
  • Επιχείρηση καθαρισμού στο Λονδίνο θα προσθέσει στις υπηρεσίες της, παροχή υπηρεσιών καθαρισμού σπιτιών από γυμνούς καθαριστές.

Στο δεύτερο μέρος, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Cat King, μας μεταφέρει στα κεντρικά της ISS, στην Κοπεγχάγη. Εκεί η ρεπόρτερ Michelle Marshall συνομιλεί με τον (COO, γενικό επιχειρησιακό διευθυντή) Martin Gaarn Thomsen και τον (Nordea Account Executive) Tom Ketil Lund.

Στο επόμενο επεισόδιο θα μάθουμε για τα ρομπότ στις επιχειρήσεις καθαρισμού και την γνώμη των επιχειρήσεων για το μέλλον αυτής της τεχνολογίας.