Ο χορηγός μας Δρ. Ορφανός μας απέστειλε το παρακάτω Δελτίο Τύπου, στο οποίο υπάρχει και μία σημαντική προσφορά προς τα μέλη μας.

Δείτε και την εταιρική σελίδα της Δρ. Ορφανός στην ιστοσελίδα μας

Δελτίο Τύπου Δρ. Ορφανός

Ξεκινώντας το 1970 από τη έρευνα και παραγωγή ειδικών καθαριστικών και απορρυπαντικών  η Δρ Ορφανός έχει φτάσει να παράγει με μοναδικές φόρμουλες βασιζόμενες στην έρευνα και τεχνολογία σήμερα πάνω από 350 ποιοτικά προϊόντα με ανταγωνιστικό τιμοκατάλογο για όλους τους κλάδους της βιοτεχνίας και βιομηχανίας.

Με παρουσία σε αγορές του εξωτερικού, συνεργάτες αντιπροσώπους και κλαδικές εκθέσεις στη Ρωσία , χώρες της παλιάς ΕΣΣΔ, Ν. Α Ασία και Λατινική Αμερική, αποδεικνύουμε ότι η Ελληνική παραγωγή χημικών έχει χώρο στο παγκόσμιο στερέωμα και αξίζει τη συνέχεια στήριξης και των Ελλήνων επαγγελματιών.

Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για την προμήθεια ποιοτικών τεχνολογικών απορρυπαντικών προϊόντων για τον καθαρισμό και περιποίηση στο πλύσιμο χαλιών και ρούχων.  Επίσης διαθέτουμε και λύσεις για βιομηχανικά δάπεδα πλύσεως χαλιών και κάλυψης επαγγελματικών χώρων. Ολοκληρωμένες λύσεις και εξατομικευμένη τεχνική συμβουλή.

Με την έναρξη επίσημης συνεργασίας μας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Στεγνοκαθαριστηρίων – Ταπητοκαθαριστηριών και συναφών επαγγελμάτων, τα μέλη της μπορούν να κερδίσουν αναφέροντας το παρών δελτίο τύπου, εξτρά 10% έκπτωση στον ισχύοντα τιμοκατάλογο.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές, μη διστάσετε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνα επικοινωνίας 2310-781628/783655 και ηλεκτρονικά στο www.drorfanos.gr και orfanos@drorfanos.gr.

Υπεύθυνος κλάδου: Ορφανός Νικόλαος