Η εταιρία ΑΤΛΑΣ (Atlas Ironing) ιδρύθηκε το 1978 από τον κύριο Ιωάννη Βαλαξή. Από τότε μέχρι και σήμερα ασχολείται με την κατασκευή σιδερωτικών μηχανημάτων. Προϊόντα μας, μια σειρά από τραπέζια σιδερώματος, σανίδες σιδερώματος, ατμογεννήτριες, θερμοκολλητικές πρέσσες και πρέσσες ατμού.

Η τεχνογνωσία και η συνέπεια σε αυτό που κάνουμε, μας έδωσε την ώθηση να ξεκινήσουμε τις εξαγωγές, σε όλες τις βαλκανικές χώρες, μέχρι τη Ρωσία και τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες από το 1993. Έχουμε μεγάλο κύκλο εργασιών και στην εγχώριο αγορά με αρκετά ικανοποιητικό πελατολόγιο. Επιπρόσθετα η εταιρεία μας, ξεκίνησε να εισάγει μηχανήματα για τον εξοπλισμό στεγνοκαθαριστηρίων ρούχων με μια πλήρη γκάμα τελευταίας τεχνολογίας πλυντήρια και στεγνωτήρια.

Το εργοστάσιό μας στεγάζεται στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2000 τ.μ., όπου και γίνεται όλη η παραγωγική διαδικασία, για την κατασκευή των μηχανημάτων. Τα προϊόντα μας μπορούν να εξυπηρετήσουν έναν πελάτη ο οποίος διατηρεί ένα απλό ατελιέ, μέχρι μια βιομηχανία ενδυμάτων μεγάλης παραγωγής ημερησίως. Ερχόμενος σε επαφή με την εταιρεία μας, θα διαπιστώσετε ότι εξασφαλίζουμε χαμηλές τιμές σε σύγκριση με την υψηλή ποιότητα. Θα χαρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία με τον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Τα Προϊόντα της Atlas Ironing

  • Ατμοσίδερα
  • Θερμοκολλητικές Πρέσσες
  • Μηχανήματα Στεγνοκαθαριστηρίων
  • Καμπίνα Καθαρισμού Λεκέδων
  • Ατμογεννήτριες
  • Ανταλλακτικά – Αναλώσιμα
  • Πρέσσες Ατμού-Κούκλες Σιδερώματος
  • Τραπέζια Σιδερώματος
  • Μεταχειρισμένα Μηχανήματα

Δείτε όλα τα προϊόντα μας εδώ

Service

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας μπορεί να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη συντήρηση και την επισκευή όλων των τύπων σιδερωτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, είτε αυτά αποτελούν προϊόντα της εταιρίας μας είτε όχι.

Ανταλλακτικά

Στο χώρο του εργοστασίου μας παρέχεται μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών όλα τα σιδερωτικά μηχανήματα. Επιπλέον παρέχεται δυνατότητα παραγγελίας οποιοδήποτε εξαρτήματος ακόμα κι αν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο.

Επικοινωνία με την Atlas Ironing

Διεύθυνση: 7ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου
Τηλέφωνο: (0030) 2310.684.784
Φαξ: (0030) 2310.684.785
email: info@atlas-ironing.com
Site: atlas-ironing.com

Ακολουθήστε μας στο facebook