Η εταιρεία Ταγκαλάκης Γεώργιος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία πλαστικής σακούλας και ρολών παντός τύπου. Με τη πολύχρονη εμπειρία της και σε συνδυασμό με την συνεχή εξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων της, κατατάσσετε στις πρώτες θέσεις της αγοράς.

Ταγκαλάκης | Η Εταιρεία μας

H εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1989 από τον Αναστάσιο Ταγκαλάκη με την επωνυμία Αναστάσιος Ταγκαλάκης κ ΣΙΑ ΕΕ και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία πλαστικής και χάρτινης σακούλας. To 2007 η εταιρεία πέρασε στα χέρια του Γιώργου Ταγκαλάκη όπου και μετονομάστηκε σε Ταγκαλάκης Γεώργιος.

Όλα αυτά τα χρόνια επενδύσαμε σε μηχανολογικό εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό με στόχο την παραγωγή συσκευασιών υψηλής ποιότητας. Πιο συγκεκριμένα κατασκευάζουμε πλαστικές σακούλες πολλών τύπων και εμπορευόμαστε εύκαμπτα υλικά πλαστικής συσκευασίας για πολλές εφαρμογές.

Απευθυνόμαστε σε εμπορικά καταστήματα, βιοτεχνίες και βιομηχανίες που επιθυμούν μία ποιοτική, εύχρηστη και υψηλής αισθητικής συσκευασία.

O σκοπός μας είναι η παραγωγή προϊόντων, που η αξία τους να ανταποκρίνεται απόλυτα στην ποιότητα τους αλλά και η δημιουργία σταθερής επαγγελματικής σχέσης με τους πελάτες μας.

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ

Τα προϊόντας μας

Η γκάμα των παρεχόμενων προϊόντων περιλαμβάνει πλαστικές τσάντες και ρολά. Στις πλαστικές συσκευασίές υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής σε διάφορα είδη πολυαιθυλενίου (HDPE, MDPE, LDPE..) καθώς και η δυνατότητα παραγωγής co-ex φιλμ (ρολό).

Σημασία στην ποιότητα

Στον τομέα της ποιότητας η εταιρία θεωρείται κορυφαία καθώς η χρήση πρώτων υλών εξαιρετικής ποιότητας, η συνεχής ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού και η εκπαίδευση του προσωπικού στις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής αποτελούν υψηλή προτεραιότητα παρέχοντας στον καταναλωτή προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές, σύντομη παράδοση και εξαιρετική ποιότητα!

Ταγκαλάκης | Γνωρίστε τα Προϊόντα μας

Σάκοι απορριμμάτων υψηλής ποιότητας για κάθε χρήση

Οι σάκοι απορριμμάτων κατασκευάζονται από 100 % ανακυκλωμένο πολυαιθυλένιο, όπου χρησιμοποιούνται μόνο επιλεγμένες αναγεννημένες ύλες κυρίως από βιομηχανικά απορρίμματα. Οι πλέον σύγχρονες μέθοδοι παραγωγής αποτελούν εγγύηση για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων Premium. Η κατά πολύ ανώτερη του μέσου όρου αντοχή σε διάτρηση και σχίσιμο, διασφαλίζει την ανταπόκριση των προϊόντων ακόμα και σε εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις.

Φίλμ σε ρολό – Σακούλα σωλήνας

Φιλμ πολυαιθυλενίου σε μορφή σωλήνα. Ιδανικό για τη συσκευασία προϊόντων και αντικειμένων, όπως βέργες αλουμινίου, χαλιά, μοκέτες, κ.ά.

Φύλλα συσκευασίας πολυαιθυλενίου

Κατασκευάζουμε φύλλα πολυαιθυλενίου εώς 1,5μ, διάτρητα ή όχι για μεγάλη ποικιλία χρήσεων από την συσκευασία κατεψυγμένων προϊόντων με (υλικό κατάλληλο για τρόφιμα). Τα ανωτέρω μπορούν να παραχθούν και σε αδιαφανή χρωματισμό (ασημί ή λευκό) για την καλύτερη προστασία από την ηλιακή θερμοκρασία.

Τσάντες Τυπωμένες – Ατύπωτες

Ιδανική επιλογή για την διαφήμιση της επιχείρησή σας. Ανθεκτικές (διαθέτουν και “πλαστικό χεράκι”) και με χαμηλό κόστος συνδυάζουν πρακτικότητα και λειτουργικότητα ενώ παράλληλα αποτελούν το καλύτερο διαφημιστικό σας μέσο. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιείται χαμηλής ροής πολυαιθυλένιο (LDPE), ένα υλικό που προσδίδει γυαλιστερή εμφάνιση και εξαιρετική υφή.

* Διατίθενται σε κάθε διάσταση και σε διάφορα χρώματα κατόπιν παραγγελίας.

Φιλμ περφορέ (Υψηλής ποιότητας, Κορυφαίας Αισθητικής)

Οι διάφανες σακούλες περφορέ είναι κατασκευασμένες από πρωτογενές πολυπροπυλαίνιο(ΒΟΡΡ), σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές που ορίζει η νομοθεσία της Ε.Ε και αντίστοιχα ο ΕΦΕΤ. Θεωρούνται η ιδανικότερη λύση για την συσκευασία τροφήμων διότι διαθέτουν μικροτρύπες (microperforated), που επιτρέπουν να περνάει ο αέρας αλλά όχι το νερό.

Δείτε την ιστοσελίδα του χορηγού μας